Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.
Daca va retrageti, vom rambursa contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care intram in posesia produselor returnate.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Coletele cu indicatie de plata transport “Ramburs” nu vor fi primite fara nici o exceptie. Expediati produsele la adresa indicata de operatorul firmei Hobby Metal srl.

Coletete trebuie sa va asigurati ca vor fi livrate, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ati primit acceptul justificat de returnare.

Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii
produselor care rezultat din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Procedura de returnare a produselor

Pentru returul produsului care nu corespunde cerintelor dumneavoastra trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:
Primul pas este, sa ne contacta telefonic la numarul (+40) 728 044 021 sau prin e-mail la hobbymetalnt@gmail.com Veti primi suport in alegerea modalitatii de returnare si vi se va oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.
Produsele returnate trebuie sa fie in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate.
Produsele se vor returna in cutiile originale, ambalate corespunzator cu materiale de protectie ( hartie, folii, pungi, carton etc. ) pentru a evita deteriorarea acestora. Sunt refuzate retururile ale caror cutii nu sunt protejate corespunzator. Produsele returnate vor fi insotite de factura originala.

Daca la achizitie sau acordat premii in produse, acestea se vor returna impreuna cu produsul achizitionat.
Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).