In functie de preferintele cumparatorului exista posibilitatea de a alege una din urmatoarele modalitati de plata:
1. Ramburs – la livrare
2. Ordin de Plata
3. Online prin card bancar

 1. Ramburs la livrare
  Plata numerar la primirea coletului. Pentru plata cu numerar la livrare beneficiarul va solicita la “note” – plata cu numerar la livrare si va selecta plata cu OP. Dupa primirea facturii-proforma, va achita in avans valoarea mentionata in anuntul comenzii produsului. Pentru plata cu numerar la livrare firma de curierat va emite chitanta.
 2. Ordin de plata
  Se face doar pe baza facturii / facturii proforme. In datele ordinului de plata va rugam sa treceti nr-factura sau nr-comanda. Livrarea marfii se face dupa incasarea platii.
 3. Online prin card bancar
  Cardurile acceptate sunt: Cardurile emise de catre Organizatiile Visa si MasterCard, Diners Club si JCB. In contul dumneavoastra de email veti primi copie la factura si a confiramarii platii. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii cu cardul.

  Card – instrumentul de plata electronica emis de catre un Emitent sub sigla unei Organizatii, respectiv suportul de informatie standardizat, securizat si individualizat, care permite Utilizatorului sa utilizeze disponibilitatile banesti aflate intr-un cont deschis pe numele Utilizatorului la Emitent (Card de debit) si/sau sa utilizeze o linie de credit, in limita unui plafon agreat in prealabil cu Emitentul (Card de credit), in vederea efectuarii de operatiuni de plata/ Tranzactii; in scopul acestui Contract, termenul Card include TME;

Banca  UniCredit Bank SA  este titulara licentei de Comert Electronic in sistem 3D Secure pentru acceptarea la plata a Cardurilor