Toate comenzile confirmate se vor livra prin firma de curierat agreata de HOBBY METAL SRL. Exceptie fac livrarile datorate volumului  si greutatii care necesita transport special sau solicitarile clientilor pe cheltuiala acestora, prin trimiterea transportatorului / firmei de curierat la adresa indicata de furnizor.

Urmarirea comenzii
Ulterior efectuarii comenzii cumparatorul va primi pe mesageria telefonului sau pe email AWB-ul si firma de curierat. In cazul in care ai nevoie de informatii suplimentare sau ai nelamuriri in ceea ce priveste comanda ta poti solicita aceste informatii la numarul de telefon: (+40)728 044 021
Modificarea / Anularea comenzii
In cazul in care doresti sa revii asupra comenzii deja plasate in vederea modificarii totale/partiale sau chiar a anularii acesteia va rugam sa ne anuntati in maxim 4 ore de la data validarii comenzii, prin email sau la numarul de telefon: (+40)728 044 021
Modalitati de livrare
Dupa ce ati comandat produse din magazinul nostru, comanda dvs. se proceseaza si veti primi un e-mail sau veti fi contactat telefonic cu detalii privind disponibilitatea produselor comandate, ziua expedierii produselor, datele expeditiei, perioada de livrare, costul expeditiei sau alte observatii.
– Comenzile trimise dupa ora 16.00 vor fi procesate in ziua lucratoare urmatoare.
– Comenzile trimise sambata, duminica sau sarbatorile legale vor fi procesate in prima zi lucratoare.
Detalii livrare
Livrarea comenzilor se va face prin intermediul firmelor de curierat FAN CURIER sau DRAGON STAR.  Taxa de transport se comunica odata cu confirmarea comenzii.
Pentru livrari partiale, taxa de transport se achita o singura data la prima livrare.
Când acceptați livrarea sau colectarea bunurilor comandate, puteți verifica aspectul exterior al coletului. În cazul în care în timpul livrării bunurilor ați observant vreun defect în aspectul coletului, asigurați-vă că specificați acest  lucru pe factură, pe nota de livrare și pe alte documente de transfer. Dacă observați aceste probleme mai târziu, sau alte neregului privind continutul coletului, sunați-ne la (+40)728 044 021 sau trimiteți-ne un email la hobbymetalnt@gmail.com.

Dacă faceți o plată în cash, asigurați-vă că aveți exact suma indicată pe comandă la primirea comenzii.