Garantia Produselor
Pentru orice solicitare de solutionare a defectelor in perioada de garantie, pentru produsele comercializate de HOBBY METAL S.R.L., ne puteti contacta la numarul de telefon 0728 044021.
Plata transportului pentru produsele aflate in garantie si trimise spre solutionare va fi suportata de catre HOBBY METAL S.R.L.  Firma de curierat va fi comunicata clientului inainte de expediere.
Produsele vor fi trimise la adresa furnizorului, iar solutionarea garantiei se va face prin repararea sau inlocuirea produsului defect.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, rupturi, componente/piese arse sau crapate etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate sau interventia mecanica sau plastica asupra produselor. Daca produsul are in componenta consumabile acestea nu fac obiectul garantiei.

Garantie comerciala
Garantia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.

Garantia de conformitate
Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.
In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2.

Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu  poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.
Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare.