Carport acoperis plat

Carportul din Aluminiu cu acoperis plat PLATON

Va multumim in primul rand pentru ca urmariti produsele noastre.

Acest produs cat si cel cu acoperis curbat, a fost vandut cu suces in Bucuresti, Oradea, Cluj-Napoca, Timisoara, Piatra Neamt si Brasov. In nici o locatie privata in  care au fost montate aceste carporturi, proprietarii nu au avut nevoie de autorizatie de constructie deoarece constructia este considerata constructie provizorie fara grad ridicat de risc (mod de instalare  -KIT DE INSTALARE, mod de fixare -talpa cu prezoane demontabile,  produs din materialele ignifuge – structura din aluminiu,  acoperis din policarbonat,  nu exista pereti laterali / nu se compune o incinta, lateralele fiind libere / neacoperie – nu formeaza perete vertical.

 Carportul din Aluminiu cu acoperis plat PLATON – CAR 3050 ALTP” are urmatoarele caracteristici:

Carportul Platon, cu acoperiș plat se sprijină pe 4 picioare de aluminiu, de 70×70 mm, pentru a acoperi o suprafață totală de 14,70 mp.

Acoperișul său din placi de policarbonat de 6 mm, cu structura fagure speciala pentru rezistenta la lovituri si tratat pentru protectie la UV , protejează eficient vehiculele de ploaie, grindina, zăpadă, dar și de căldură respectiv radiații solare.

Structura sa din aluminiu gri antracit, nu necesită o întreținere deosebită și se potrivește perfect pe arhitectura  multiplelor aspecte de curte sau gradina ( GRI – ANTRACIT).

Marginea de pe lungimea carportului a acoperișului și jgheabul sunt optim construite  pentru a dispersa rapid apa si zapada.

Cele 4 plăci de oțel, echipate cu ancore de expansiune, fortifică ancorarea carportului pentru  a asigura o rezistență mai mare la vânt.

Volumul de sub acoperis a fost calculat pentru capacitatea unui autoturism;

Materialul acoperișului – Plăci din policarbonat ANTI-UV, culoare translucida ( FUMURIU)– 6 mm ;

Materialul de structură – Aluminiu vopsit in cam electrostatic ( GRI – ANTRACIT)- grosimea structurii – 1,4 mm ;

Suprafața totală sub proiectia acoperisului – 14,70 m2;

Dimensiuni (LxWxH cm) – 485 x 301,5 x 250 cm ;

Înălțimea totala – 2,32 m ;

Înălțimea de trecere – 2,12/ 2,22 m ;

Format din:

4 stalpi patrati de 7 x 7 cm (g=1,4mm);

4 pahare de fixare in ciment cu dimensiunea de  17x17cm; Fixarea se efectueaza prin susuburi de fixare in beton. Cele 4 picioare ale carportului au o placă pre-perforată, pentru a o fixa la sol.
Acoperișul este conceput ca o ramforsare tip canale din aluminiu, echipat cu jgheaburi laterale, si compus din  panouri de policarbonat asamblate prin diapozitive de glisare / fixare;

Intreg ansamblui demontabil se rigidizeaza prin racorduri, suruburi, saibe, pilite, prezoane și plăci de oțel tratat pentru rezistenta la coroziune.

Intretinere foarte usoara prin spalare cu jet de apa.

Garantie 5 ani pentru structura si 2 ani pentru materialul acoperisului

Referitor la Montaj.

Asamblarea carportului este foarte simplă. Folosindu-se schema de montaj, desfasuratorul de componente si cateva unelte simple,  uniți diferitele părți și fixați cu elementele de fixare/strangere.

Foile de policarbonat se aliniază simplu în șinele laterale și se ataseaza structurii printr-o bară laterală.

Datorita marimii carportului este recomandat ca montajul sa fie facut de minim 2 persoane.

Paharele de fixare avand cele 4 orificii se fixeaza la sol in masa de beton cu ancore conexpand cu piulita sau ancore chimice imbunatatite.

Ambalare pentru livrare la beneficiar

Produsul este format din  3 colete ce au urmatoarele dimensiuni:

– 260 x 22 x 20 cm (31 kg);

– 293 x 83 x 5 cm (23 kg);

– 293 x 32 x 11 cm (33 kg).

————————————–

Greutate totala pentru curierat   1 x CRPORT PLATON – CAR 3050 ALTP = 87 Kg